Administrator: 01-02-2016 12:00:00 in Despre noi

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil poate dispune direcționarea a 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizație non-guvernamentală (asociație, fundație etc.) dorește. Practic, în acest fel, dumneavoastră transmiteți statului modul în care doriți să fie cheltuită o parte din impozitul dumneavoastră pe venit. Atenție, această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație, ci este, în esență, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi direcționată de către fiecare cetățean în parte către entitatea dorită de acesta.

Dacă doriți ca, prin redirecționarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastră l-ați plătit statului pentru salariul din anul 2016, să sprijiniți activitatea Asociației Socio-Culturale Matei Basarab, vă rugăm să completaţi Formularul 230, până la data de 25 mai 2017.

Dacă ați avut VENITURI DOAR DIN SALARIU: precompletat cu datele Asociației Socio-Culturale Matei Basarab.

ANUL precompletat în formular este 2016, deoarece ne referim la impozitul pe venit din anul financiar încheiat 2016.

Cautare
Programul Slujbelor
Sambata - ora 8:00 Sfanta Liturghie

Sambata - ora 18:00 Vecernie

Duminica - ora 8:00 Utrenie si Sfanta Liturghie

De fiecare Sarbatoare cu Cruce Rosie se savarsesc Utrenia si Sfanta Liturghie, incepand cu ora 8:00, iar in seara de dinaintea sarbatorii se savarseste Slujba Vecerniei cu Litie
Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe