Administrator: 03-10-2015 12:00:00 in Noutati
Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopia Sloboziei și Călărașilor, prin Centrul de Consiliere și Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate(CCSFAD), coordonat de Sectorul Social-Misionar, în parteneriat cu Asociația Socio-Culturală „Matei Basarab” și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița, a organizat sâmbătă, 03 octombrie 2015, o excursie în Bucureşti, pentru 14 elevi beneficiari ai Centrului.
 
Copiii au vizitat Catedrala Patriarhală, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” şi Grădina Zoologică şi au servit prânzul la McDonald`s. Această activitate a adus multă bucurie copiilor participanţi, având astfel ocazia să viziteze pentru prima capitala României şi obiectivele turistice cele mai importante pentru vârsta lor. Copiii şi-au exprimat dorinţa de a participa şi pe viitor la alte activităţi de socializare organizate de Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor şi partenerii acesteia, în special la cele care se desfăşoară în afara localităţii în care ei locuiesc. Grupul de copii, a fost însoțit de inspectorul social și asistentul social din cadrul Sectorului Social-Misionar. 
Cautare
Programul Slujbelor
Sambata - ora 8:00 Sfanta Liturghie

Sambata - ora 18:00 Vecernie

Duminica - ora 8:00 Utrenie si Sfanta Liturghie

De fiecare Sarbatoare cu Cruce Rosie se savarsesc Utrenia si Sfanta Liturghie, incepand cu ora 8:00, iar in seara de dinaintea sarbatorii se savarseste Slujba Vecerniei cu Litie
Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe