Administrator: 23-03-2017 02:27:33 in Noutati
Joi, 23 martie 2017, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a fost organizată şedința Consiliului Director al Asociației Socio-Culturale „Matei Basarab”, Asociaţie patronată de Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor. 

Ședința a fost prezidată de Preasfinţitul Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, care a felicitat activitatea desfăşurată de către toţi ostenitorii Asociaţiei, în vederea ajutorării persoanelor aflate în dificultate, şi pentru activităţile ce urmează a fi desfăşurate în anul 2017, a transmis binecuvântări arhiereşti. 

În cadrul ședinței, după rostirea rugăciunii Împărate ceresc, au fost prezentate punctele menționate în Ordinea de zi, după cum urmează: 
 • Prezentarea și aprobarea Raportului de activitate pe anul 2016; 
• Prezentarea și aprobarea Raportului financiar pe anul 2016; 
• Prezentarea și aprobarea Planului de activitate pentru anul 2017; 
• Prezentarea și aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2017; 
• Stabilirea datei ședinței Adunării Generale a Asociației Socio-Culturale ”Matei Basarab”; 
• Stabilirea Ordinii de zi pentru ședința Adunării Generale a Asociației Socio-Culturale ”Matei Basarab”, din data de 30 martie 2017. 

Rapoartele prezentate şi propunerile discutate au fost aprobate în unanimitate de cei prezenţi. 

Şedinţa s-a desfășurat în sala multifuncțională a Centrului Socio-Cultural „Episcopul Damaschin”, al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, începând cu ora 12:00, prezenți fiind membrii Consiliului Director și membrii supleanți, cvorumul fiind asigurat. 
Cautare
Programul Slujbelor
Sambata - ora 8:00 Sfanta Liturghie

Sambata - ora 18:00 Vecernie

Duminica - ora 8:00 Utrenie si Sfanta Liturghie

De fiecare Sarbatoare cu Cruce Rosie se savarsesc Utrenia si Sfanta Liturghie, incepand cu ora 8:00, iar in seara de dinaintea sarbatorii se savarseste Slujba Vecerniei cu Litie
Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe