Administrator: 26-04-2017 12:11:23 in Noutati
Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, marţi, 25 aprilie 2017, Asociația Socio-Culturală „Matei Basarab” a participat prin reprezentanţii ei, la Şedința Adunării Generale a Federaţiei Filantropia, care a avut loc la Centrul de formare continuă Dumitru Stăniloae din Bucureşti.
 
În cadrul întâlnirii au fost prezentate Rapoartele de activitate pentru anul 2016 și Planul de activitate pentru anul 2017 care propune noi proiecte. Membrii Adunării Generale au discutat posibilitățile de accesare a fondurilor structurale și a parteneriatelor sociale iniţiate de Federaţia Filantropia și ONG-urile membre. 

Asociația Socio-Culturală „Matei Basarab” are calitatea de membru fondator al Federației Filantropia, Federaţie care funcționează cu binecuvântarea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române. 

Misiunea tuturor organizaţiilor membre ale Federaţiei Filantropia este de a sprijini Biserica în lucrarea ei socială și filantropică. 
Cautare
Programul Slujbelor
Sambata - ora 8:00 Sfanta Liturghie

Sambata - ora 18:00 Vecernie

Duminica - ora 8:00 Utrenie si Sfanta Liturghie

De fiecare Sarbatoare cu Cruce Rosie se savarsesc Utrenia si Sfanta Liturghie, incepand cu ora 8:00, iar in seara de dinaintea sarbatorii se savarseste Slujba Vecerniei cu Litie
Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe