Administrator: 15-05-2017 10:46:35 in Noutati
Episcopia Sloboziei și Călărașilor, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, în parteneriat cu Asociația Socio-Culturală „Matei Basarab”, Direcția Silvică Ialomița și Liceul de Arte „Ionel Perlea” Slobozia, a organizat vineri, 12 mai 2017, activitatea cu titlul „Plantează un arbore! Plantează-ți viitorul!”.

În cadrul activității,50 de elevi din Clasa a II a C Step by step și Clasa a IV a C Step by step din cadrul Liceului de Arte „Ionel Perlea” Slobozia și 7 beneficiari ai "Centrului de Consiliere și Sprijin pentru Părinți și Copii", coordonat de către Asociația Socio-Culturală „Matei Basarab”, au vizitat Ocolul Silvic Amara, unde au plantat puieți de brad, au vizitat voliera cu fazani și au descoperit tainele întreținerii puieților înainte de plantare.

Bucuria celor mici a fost deplină atunci când au vizitat pontonul special amenajat în cadrul Ocolului Silvic și au servit împreună o gustare sănătoasă.
Cautare
Programul Slujbelor
Sambata - ora 8:00 Sfanta Liturghie

Sambata - ora 18:00 Vecernie

Duminica - ora 8:00 Utrenie si Sfanta Liturghie

De fiecare Sarbatoare cu Cruce Rosie se savarsesc Utrenia si Sfanta Liturghie, incepand cu ora 8:00, iar in seara de dinaintea sarbatorii se savarseste Slujba Vecerniei cu Litie
Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe