Administrator: 22-05-2017 01:11:40 in Noutati
Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Sectorul Social - Misionar al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, în parteneriat cu Centrul de Consiliere şi Sprijin pentru Părinţi şi Copii (CCSPC) al Asociaţiei Socio-Culturale „Matei Basarab” şi Liceul de Arte „Ionel Perlea”, a organizat vineri, 19 mai 2017, atelierul în aer liber Valori ale ortodoxiei. 

În cadrul atelierului, copiii participanţi au realizat desene pe asfalt având ca tematici Familia şi Prietenii mei. Activitatea s-a desfăşurat pe grupuri de copii, având la bază comunicarea dintre aceştia şi abilităţile dobândite. Scopul activităţii realizate în parteneriat social a fost de a conştientiza participanţii cu privire la două dintre valorile ortodoxiei, familia şi aproapele nostru. 

Această activitate se încadrează în Anul omagial al sfintelor icoane, al iconarilor şi al pictorilor bisericeşti şi Anul comemorativ Justinian Patriarhul şi al apărătorilor Ortodoxiei în timpul comunismului în Patriarhia Română. 
Cautare
Programul Slujbelor
Sambata - ora 8:00 Sfanta Liturghie

Sambata - ora 18:00 Vecernie

Duminica - ora 8:00 Utrenie si Sfanta Liturghie

De fiecare Sarbatoare cu Cruce Rosie se savarsesc Utrenia si Sfanta Liturghie, incepand cu ora 8:00, iar in seara de dinaintea sarbatorii se savarseste Slujba Vecerniei cu Litie
Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe