Administrator: 20-06-2017 12:28:21 in Noutati
Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Sectorul Social - Misionar al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor organizează, în parteneriat cu Centrul de Consiliere şi Sprijin pentru Părinţi şi Copii(CCSPC), al Asociaţiei Socio-Culturale „Matei Basarab”, în perioada 19 iunie – 31 august 2017, Proiectul „Ateliere de vacanţă”. 
Scopul proiectului este de a dezvolta abilităţile personale a 10 copii din familii cu venituri reduse, beneficiari ai serviciului social Centrul de Consiliere şi Sprijin pentru Părinţi şi Copii(CCSPC), al Asociaţiei Socio-Culturale „Matei Basarab”. 
În cadrul primului atelier de vacanţă organizat marţi, 20 iunie 2017, copiii, în colaborare cu specialiştii Centrului, au realizat Jurnalul de vacanţă şi au pregătit o gustare dulce. Atelierele de vacanţă se vor desfăşura bisăptămânal şi vor urmări dezvoltarea abilităţilor practice, artistice, tehnice şi de comunicare ale copiilor prezenţi. Activităţile propuse în cadrul Proiectului „Ateliere de vacanţă” sunt: consiliere psihosocială, activităţi socio-educative, culturale şi de petrecere a timpului liber. 
Cautare
Programul Slujbelor
Sambata - ora 8:00 Sfanta Liturghie

Sambata - ora 18:00 Vecernie

Duminica - ora 8:00 Utrenie si Sfanta Liturghie

De fiecare Sarbatoare cu Cruce Rosie se savarsesc Utrenia si Sfanta Liturghie, incepand cu ora 8:00, iar in seara de dinaintea sarbatorii se savarseste Slujba Vecerniei cu Litie
Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe