Administrator: 06-07-2017 12:08:44 in Noutati
Sectorul Social - Misionar al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, în parteneriat cu Asociația Socio-Culturală „Matei Basarab”, prin serviciul social Centrul de Consiliere și Sprijin pentru Părinți și Copii în cadrul proiectului „Ateliere de vacanță”, a desfășurat, în perioada 27 iunie – 06 iulie 2017, activitatea cu titlul Micii pietoni. 

Activitatea Micii pietoni a avut ca obiectiv informarea copiilor cu privire la normele şi regulile de educaţie rutieră, în scopul prevenirii implicării lor în evenimente rutiere. 

Activitatea a vizat o pregătire teoretică, în care copiilor li s-au prezentat indicatoare rutiere, explicându-li-se semnificaţia acestora şi o aplicaţie practică, în cadrul căreia copiii au fost participat la un traseu rutier ce a presupus identificarea şi respectarea indicatoarelor. 

Copiii participanţi la activitatea Micii pietoni au fost receptivi la informaţiile transmise şi s-au bucurat în mod deosebit de aplicaţia practică desfăşurată în aer liber. 
Cautare
Programul Slujbelor
Sambata - ora 8:00 Sfanta Liturghie

Sambata - ora 18:00 Vecernie

Duminica - ora 8:00 Utrenie si Sfanta Liturghie

De fiecare Sarbatoare cu Cruce Rosie se savarsesc Utrenia si Sfanta Liturghie, incepand cu ora 8:00, iar in seara de dinaintea sarbatorii se savarseste Slujba Vecerniei cu Litie
Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe