Administrator: 28-12-2017 09:31:53 in Noutati
Asociația Socio-Culturală ,,Matei Basarab” în parteneriat cu Episcopia Sloboziei și Călărașilor
Cu binecuvântarea Preasfințitului Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Asociația Socio-Culturală ,,Matei Basarab” în parteneriat cu Episcopia Sloboziei și Călărașilor (Sectorul Social-Misionar), în perioada 5-21 decembrie 2017, a desfășurat activități destinate copiilor, tinerilor, adulților și persoanelor vârstnice aflate în dificultate din Slobozia, care să vină în sprijinul pregătirilor pentru Sărbătoarea Nașterii Domnului.

În această perioadă, au fost acordate pachete cu alimente, fructe și legume, dulciuri și jucării, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru toate categoriile de beneficiari, care au solicitat sprijinul Episcopiei.

282 de pachete, în valoare de 11.141 lei
Ne bucurăm că ne-au fost alături și au contribuit la realizarea și oferirea darurilor voluntarilor, partenerilor noștri (Liceul Pedagogic ,,Matei Basarab”, Colegiul ,,Mihai Viteazul” Slobozia, Direcția Silvică Slobozia) și sponsorului S.C. Ana și Cornel S.R.L. .

Preasfințitul Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a binecuvântat această activitate 
Astfel, în această perioadă, au fost oferite 282 de pachete, în valoare de 11.141 lei.

Cautare
Programul Slujbelor
Sambata - ora 8:00 Sfanta Liturghie

Sambata - ora 18:00 Vecernie

Duminica - ora 8:00 Utrenie si Sfanta Liturghie

De fiecare Sarbatoare cu Cruce Rosie se savarsesc Utrenia si Sfanta Liturghie, incepand cu ora 8:00, iar in seara de dinaintea sarbatorii se savarseste Slujba Vecerniei cu Litie
Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe