Administrator: 12-12-2014 12:00:00 in Noutati

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Sectorul Social – Misionar, coordonator al activităţilor sociale din cadrul Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, a organizat în parteneriat cu Asociaţia Socio-Culturală „Matei Basarab”, vineri, 12 decembrie 2014, o activitate de socializare pentru 25 de copii beneficiari ai Centrului de Consiliere şi Sprijin pentru Familiile aflate în Dificultate(CCSFAD).

În prima parte a întâlnirii, 16 elevi din clasa a VI-a de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Slobozia, au oferit pachete cu cadouri de Crăciun copiilor asistaţi social în cadrul Centrului de Consiliere şi Sprijin pentru Fam

iliile aflate în Dificultate şi au discutat împreună cu voluntarii Centrului despre Rolul Spovedaniei şi rolul Sfintei Împărtăşanii în viaţa noastră, având în vedere perioada de post în care ne aflăm.

În a doua parte a întâlnirii, 27 de elevi din clasa a II-a de la Liceul Pedagogic „Matei Basarab” din Slobozia, au susţinut interpretat colinde şi au pus în scenă două piese de teatru. În cadrul activităţii toţi copiii prezenţi la întâlnire au confecţionat felicitări cu mesaje de Crăciun pentru cei dragi şi au împodobit bradul de Crăciun.

La sfârşitul întâlnirii copiii prezenţi au primit daruri realizate în cadrul activităţii, daruri ce au adus bucurie pe chipurile lor.

Cautare
Programul Slujbelor
Sambata - ora 8:00 Sfanta Liturghie

Sambata - ora 18:00 Vecernie

Duminica - ora 8:00 Utrenie si Sfanta Liturghie

De fiecare Sarbatoare cu Cruce Rosie se savarsesc Utrenia si Sfanta Liturghie, incepand cu ora 8:00, iar in seara de dinaintea sarbatorii se savarseste Slujba Vecerniei cu Litie
Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe