Campania „Bucuria de a fi împreună”

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopia Sloboziei și Călărașilor, în colaborare cu Asociația Socio – Culturală „Matei Basarab” și Protopopiatul Fetești, a organizat a treia acțiune din cadrul Campaniei Bucuria de a fi împreună, în data de 17 iulie 2018, în cadrul căreia au fost pregătite întâlniri cu familiile a 32 de copii cu dizabilități din Parohiile: Stelnica, Maltezi, Bordușani și Cegani. Cele 32 de familii au primit pachete cu alimente, dulciuri, jucării şi rechizite în valoare de 9.960 lei.

Primele două acțiuni din cadrul Campaniei Bucuria de a fi împreună, desfăşurate în lunile mai şi iunie, în Protopopiatele Urziceni şi Slobozia, au făcut posibile întâlniri cu familiile a 79 de copii cu dizabilități, din 19 parohii: Alexeni, Broșteni, Grindași, Grindu, Ion Roată, Malu, Malu II, Manasia, Manasia 2, Sfântul Gheorghe, Valea Măcrișului, Ciulniţa, Poiana, Ion Ghica, Buieşti, Borduşelu, Orezu, Ciochina şi Andrăşeşti.

În cadrul primelor trei acţiuni, organizate în județul Ialomița, Episcopia Sloboziei și Călărașilor, Asociația Socio – Culturală „Matei Basarab” și Protopopiatele Urziceni, Slobozia și Fetești au oferit pachete cu alimente, dulciuri, jucării şi rechizite în valoare de 32.722 lei.

Campania Bucuria de a fi împreună, are ca scop sprijinirea familiilor care au copii cu dizabilități prin implicarea în activitățile organizate în cadrul parohiilor din care fac parte și oferirea de pachete cu alimente de bază, jucării și dulciuri.

Începând cu luna septembrie, Campania Bucuria de a fi împreună se va desfăşura şi în județul Călărași, în parohiile din Protopopiatele Călărași, Oltenița și Lehliu.


Se încarcă
0%
încărcat
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...