285 de copii din 22 parohii au primit daruri în prag de Mare Sărbătoare

Cu binecuvântarea Preasfințitului Vincenţiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor, prin toate structurile sociale, în parteneriat cu Asociaţia Socio-Culturală „Matei Basarab” și Fundația „Copii în dificultate” din București, a desfășurat, în perioada 14-18 decembrie 2018, trei acțiuni în comunitățile parohiale mici din Eparhie, care au avut ca scop oferirea de daruri cu ocazia Praznicului Naşterii Domnului, aducând mare bucurie la 285 de copii din 22 de parohii.

Astfel, vineri, 14 decembrie 2018, în protopopiatele Urziceni și Slobozia, au fost organizate întâlniri cu 225 de copii din parohiile Maia Catargi, Fierbinţi Târg, Dridu Movila, Sărindaru, Fierbinţii de Jos, Reviga, Crunţi, Cocora, Colilia şi Mircea cel Bătrân, întâlniri la care au participat copiii, Moş Crăciun, părinții copiilor și reprezentanții partenerilor implicați.

Luni, 17 decembrie 2018, în parohiile Dichiseni, Ulmu 2, Curăteşti, Nuci, Odaia şi Vlăiculeşti, din Protopopiatele Călărași, Oltenița și Lehliu, 30 de copii au primit darurile pe care le-au cerut în scrisorile trimise către Moș Crăciun.

Marti, 18 decembrie 2017, darurile cerute de cei 30 de copii din parohiile Livedea, Sinteşti, Fundata, Piersica, Staţiunea Mărculeşti şi Perişoru 2, din Protopopiatele Slobozia, Fetești și Urziceni, au completat bucuria specifică acestei perioade.

Mulțumim și suntem recunoscători tuturor celor care au susținut și s-au implicat în aceste activități şi care, în prag de Mare Sărbătoare, au răspuns dorințelor copiilor din familii aflate în dificultate din parohiile, din județele Ialomiţa și Călărași.


Se încarcă
0%
încărcat
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...