2.223 de persoane au primit, în luna decembrie 2018, sprijin material şi financiar în valoare totală de 77.186 lei

Episcopia Sloboziei și Călărașilor, prin structurile sale care oferă servicii social-filantropice, a desfășurat, în luna decembrie a anului 2018, activităţi pentru 2.223 de persoane aflate în dificultate, din județele Ialomița și Călărași. În cadrul celor 200 de activităţi social-filantropice desfăşurate în comunităţile parohiale din Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor, au fost oferite ajutoare materiale şi financiare în valoare de 77.186 lei.

Astfel, Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor, prin Sectorul Social - Misionar şi prin Serviciul Acordat în Comunitate, a desfășurat 16 activități social-filantropice, venind în sprijinul a 417 persoane aflate în dificultate (350 copii, 17 persoane vârstnice, 5 persoane aflate în dificultate, 18 familii şi 27 de adulţi cu vârste între 35 şi 65 de ani). Intervenţiile social-filantropice desfăşurate în cadrul acestor activităţi au constat în depăşirea unor situaţii de criză cu care se confruntă persoanele ce au solicitat sprijin, acestea beneficiind inclusiv de ajutoare materiale în valoare totală de 23.931 lei.

De asemenea, la nivelul Protopopiatelor din Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor au fost implementate în luna decembrie activităţi social-filnatropice, atât prin intermediul birourilor de asistenţă socială, cât şi prin intermediul serviciilor sociale licenţiate care funcţionează în cadrul protopopiatelor. Conform rapoartelor lunare de activitate întocmite de asistenţii sociali, lucrătorii sociali şi referenţii sociali din cadrul protopopiatelor au fost desfăşurate 184 de activități social-filantropice, în cadrul cărora au fost oferite ajutoare materiale și financiare, în valoare de 53.255 lei, pentru următoarele categorii de beneficiari: 1.229 copii, 196 persoane vârstnice, 155 persoane aflate în dificultate, 168 familii, 8 persoane cu dizabilităţi şi 50 adulţi cu vârste între 36 şi 65 de ani.


Se încarcă
0%
încărcat
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...