Bucuria Învierii Domnului vestită tuturor

În perioada 22-24 aprilie 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Sectorul Social – Misionar, prin Biroul de asistenţă socială şi Serviciul de asistenţă comunitară, în parteneriat cu Asociația Socio-Culturală „Matei Basarab”, prin serviciul social Centrul de Consiliere și Sprijin pentru Părinți și Copii, a organizat acţiunea cu titlul Netâlcuita bucurie a Învierii Domnului vestită tuturor.


Astfel, marţi, 23 aprilie 2019, specialişti din cadrul Serviciului de asistenţă comunitară au efectuat vizite la domiciliul a 20 de persoane vârstnice din Slobozia şi au oferit pachete cu alimente de bază, ouă, produse din carne şi dulciuri, care să contribuie la bucuria Sărbătorilor Pascale.


Miercuri, 24 aprilie 2019, la Centrul Socio-Cultural „Episcopul Damaschin” au primit pachete cu alimente 40 de persoane aflate în dificultate, beneficiari ai serviciilor sociale oferite de Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor, care se află în dificultate şi care au solicitat sprijin material în vederea depăşirii unor situaţii de dificultate.


Cu ocazia Învierii Domnului, Preasfinţitul Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, a adresat un cuvânt de mângâiere şi întărire pentru persoanele aflate în suferinţă: Netâlcuita bucurie a Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos să domnească pururi în sufletele şi vieţile noastre, iar Cel ce a biruit moartea, pentru noi şi pentru a noastră mântuire, să ne învrednicească de împărtăşirea tuturor darurilor slăvitei Sale Învieri!


Mulţmim S.C. Ana şi Cornel S.R.L. că s-a alăturat acestei acţiuni pe care o desfăşurăm anual în preajma sărbătorii Învierii Domnului.


Se încarcă
0%
încărcat
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...